9,3
597 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Ramaker

9,3

597 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ze helpen je direct moest wat vragen over een lampje dat branden

W eijlander (Hattem)
06-09-2019

Goede service, altijd vriendelijk!

E. Karssing (Hattem)
03-09-2019

goede service, vriendelijke mensen, goede aflevering van de auto, jammer dat de VERSO uit de productie is genomen, het is eenfijne auto om in te rijden, veel ruimte en.... een hoogzitter.

Willy Kruisweg (Heerde)
23-08-2019

Altijd correcte vriendelijke benadering

Bert Mossing Holsteijn (Epe)
21-08-2019

Alles dik voor elkaar. Betrouwbaar, zeer vriendelijk en deskundig.

Dick de Fluiter (Epe)
14-08-2019

Ik ben tot op heden van drie generaties Ramaker klant geweest. Nooit klachten gehad over wat dan ook. Het personeel is zeer trouw aan de familie Ramaker. De garage chef heeft onlangs zijn 40 jarig jubileum gevierd. Met zijn allen zijn zij zeer betrouwbaar en denken met klant mee. Daar mag Toyota best trots op zijn.

Jan van Keulen (Hattem)
14-08-2019

Goede service, duidelijke uitleg wat er is gedaan aan de auto.

Klaas de Lage (Zwolle)
09-08-2019

vakkundig, alle tijd voor de klant, inleven in de klant, niet te groot, dus "ons kent ons"het is altijd fijn om er te komen.afspraak is afspraak, nooit geen verrassingen cq gedoe, gewoon top

Gertie Scholten (Wezep)
07-08-2019

Zeer goede dealer, uitstekende service en komt altijd de afspraken na. Er wordt altijd tijd vrijgemaakt als er tussendoor iets is wat weinig tijd kost. Iedereen is zeer klantvriendelijk.

Pieter Apotheker (Zwolle)
02-08-2019

De beste garage met de beste mensen die ik ooit heb gehad.

T. Doornweerd (Zwolle)
31-07-2019

Altijd na tevredenheid geholpen, heldere service voor goede prijs

Jonker (Zwolle)
31-07-2019

Komen afspraken altijd na.

j. de jong (harderwijk)
31-07-2019

Vriendelijk en behulpzaam personeel!

Simone van de Giessen (Hattem)
31-07-2019

Goede garage die een goed persoonlijk advies geeft en bij onderhoud kwaliteit levert.

Fanine (Apeldoorn)
31-07-2019

Goede service en prima onderhoudsbeurten

Leo Koekkoek (Zwolle)
26-07-2019

Altijd bereikbaar.

Kamphuis (Hattem)
24-07-2019

Gevoel

L van Duren (Heerde)
24-07-2019

Zeer plezierige dealer, met zowel in de verkoop als de techniek heel deskundige, hulpvaardige medewerkers. Een bijzonder toegankelijk bedrijf: hier ben je geen nummer maar echt klant!

Jan Wilzing
23-07-2019

Service gerichte houding en altijd werken aan een oplossing. Vriendelijk personeel zonder verschil in klanten!

Leo van Raalte (Zwolle)
11-07-2019

Goede service, vriendelijk personeel.

Dhr. J.W. Faber
08-07-2019

ben al vele jarenklant altyd tevreden

d leusink (tharde)
07-06-2019

Vast team / herkenbaar team medewerkers!

J. Mannes
31-05-2019

zo als ik al eerder vermelde zijn wij altijd correct geholpen

mevr A Pulleman Hovestadt (Zwolle)
27-05-2019

door de geweldige en vriendelijke vakmensen altijd een gemoedelijke sfeer

G Witteveen (Hattem)
24-05-2019

Prettig bedrijf met professionele uitstraling. Kwalitatief geen aanmerkingen op. correct. No-nonsens beleid en uitvoering, wat mij erg aanspreekt.

Dieks Schippers (Nunspeet)
22-05-2019

Goede garage personeel receptie en magazijn netjes en behulpzaam goede monteurs waar je mee kunt spreken over je probleem met de auto voor mij een fijne garage

F.Schoenman (Wapenveld)
22-05-2019

alles OK

W.Wiebrands (ELBURG)
17-05-2019

klant vriendelijk.perfecte service.kennis van zaken.

Martin Kaal (Hattem)
17-05-2019

goede service ne aardige mensen

T.v.ommen (Kampen)
17-05-2019

Vriendelijk personeel, snelle en kundige service!

Vd Beek
17-05-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.