9,3
597 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Ramaker

9,3

597 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zeer vriendelijke mensen, goede deal gesloten met de aankoop van de nieuwe Toyoya RAV4 Dynamic. Mooie showroom en mooie werkplaats in een modern pand. Een paar medewerkers zijn naar mijn mening erg druk waardoor kleine dingetjes gauw worden vergeten zoals uitleg over het onderhoud. Er ligt wel een map met onderhoudsboek in de auto maar dat is het dan ook.

Eddy Baltes (Genemuiden)
29-01-2020

Vriendelijk, klant gericht,altijd de koffie klaar.

Gerrit Flier (Oldebroek)
22-01-2020

zeer fijn behandeld

t .a.p. kniest (hattem)
22-01-2020

De eigenaar stuurt het bedrijf zoals je dat mag verwachten.

Adema, H. (Hattem)
17-01-2020

Fijne garage. Vriendelijk personeel. Helpen je altijd direct als je onaangekondigd komt. Goede service. Je kunt altijd een auto of fiets meekrijgen bij een servicebeurt of ze brengen je met de auto naar huis. Wat je wilt!

Dieneke Gossink (Hattem)
17-01-2020

Heel goed en vriendelijk en goede hulp.

Van diepen (Wezep )
15-01-2020

Deskundige monteurs die tijd nemen om je vragen te beantwoorden en bereid zijn om mee te denken.

fam. W.Meijer (Zwolle)
15-01-2020

Balie medewerkster altijd zeer behulpzaam en zeker ook de monteurs.

Christine Mackaaij
02-01-2020

Fijne garage met prettig personeel met goede en betrouwbare service.

C. Groote (Enschede)
18-12-2019

Receptie medewerkers top monteurs top magazijnmedewerkers top dus totaal geweldig bedrijf

F.Schoenman (Wapenveld)
18-12-2019

Zeer goede service. Fijn personeel en altijd tijd voor het beantwoorden van vragen. Duidelijke uitleg van de auto gehad. Kortom.. de Dealer voor ons.

Hulshof (Hattem)
13-12-2019

De ontvangst is prettig, je kunt zelfs een bakje koffie nemen voor je weer weggaat. De werkzaamheden worden in een afgesproken tijd gedaan. Niks aan te merken.

H. Wildenberg (Elburg)
03-12-2019

komen afspraken goed na, en geeft goede service

G. Liefers
03-12-2019

Vlotte afspraak,correcte afwerking

K. Feenstra (Wezep)
27-11-2019

Klantvriendelijk en kundig.

Ton van Doorn (Hattem)
27-11-2019

Om dat ik het een hele fijne garage vind ze staan al tijd voor je klaar ook als je vragen hebt en voor een praatje

A Beekhof (Hattem )
22-11-2019

Prima dealer, uitstekende service, en vriendelijk personeel

Chris (Oldebroek)
19-11-2019

Fijn geholpen bij het vinden van een nieuwe auto. Prettig contact en goede uitleg van offerte tm aflevering.

Fam. Visserman (Genemuiden)
19-11-2019

Anders gezegd: betrouwbaarheid en veiligheid, vind je bij Ramaker altijd.

Freek Vogelzang (Hattem)
07-11-2019

Wil je een Toyota dan moet je hier zijn, nieuw of tweedehands je krijgt hier een behandeling uit de kunst, geweldig en het personeel is geweldig echt de moeite waard om hier je auto onder te brengen.

G. Hoogers (HATTEM)
07-11-2019

Goede garage.

nico bosscha
05-11-2019

Geen poespas en alles volgens de afspraak behandeld. Medewerkster aan de balie goed geinformeerd over het onderhoud van mijn auto.

PJ van Diepen
29-10-2019

Uitstekende service. Deskundige en vriendelijke verkopers en dito monteurs/receptionisten. Mooie en schone showroom en werkplaats. Directie en medewerkers weten waarover ze praten en stralen dat ook uit.

Egbert Veltkamp (Hattem)
28-10-2019

goede uitstraling vriendelijke mensen

gerrit jan de vogel (wezep)
18-10-2019

Bij Ramaker werken uiterst vriendelijke mensen en de garage levert vlot en deskundig alle nodige service. Bij een servicebeurt is alternatief vervoer beschikbaar (fiets of auto) , wat heel prettig is. Een fijne dealer!

Piet Spilt (Wezep)
11-10-2019

Goede klantbehandeling.

Winkel (Hattem)
09-10-2019

Ik heb alle vertrouwen in het personeel en ze adviseren mij altijd naar wens. Na de reparatie wordt de auto gewassen en uitgezogen. Dit is een prima service.

R. Seegers (Hattem)
26-09-2019

Heb het gevoel dat het eerlijke hardwerkende mensen zijn en dat ze je niet besodemieteren.

Derksen (Hattem)
26-09-2019

Uitstekende service. Menselijke benadering. Werk wordt prima uitgevoerd. Mooie showroom. Schone werkplaats. Vriendelijke monteurs.

F . Dijs (Heerde)
24-09-2019

Goede service, duidelijke afspraken, prijsopgave vooraf, onderhoud goed uitgevoerd, vriendelijke mensen, goed georganiseerde en nette werkplaats.

Dhr. van Tongeren (Zwolle)
24-09-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.