9,3
665 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Ramaker

9,3

665 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ramaker is een schoolvoorbeeld van een (auto)bedrijf dat een mooie ontwikkeling achter zich heeft. Het huidige pand is gewoon een net pand en het personeel is ook top. Service is dat ook.

B. v. Oene (Hattem)
14-04-2021

Je mag overal kijken, en vragen stellen aan de monteurs in de werkplaats....geen geheimen. Ze denken mee.

Leslie van Pieterson (Zwolle)
06-04-2021

Alles keurig afgeleverd en netjes gewassen, vriendelijke behandeling.

G.Uitslag (T,Harde)
25-03-2021

Zeer laagdrempelige, toegankelijke garage met vriendelijk personeel en goede sfeer uitstralend.

Dhr. Morssink (Hattem)
24-03-2021

correcte behandeling en betrouwbaar werk.

G B Samsom (Hattem)
17-03-2021

Nog steeds een uitstekende service, ook bij pech. Geen lange wachttijden. Vriendelijke mensen. Indien gewenst door ons duidelijke uitleg. Zeer tevreden!

Ben ter Horst (Hattem)
16-03-2021

Professioneel, behulpvaardig, klantvriendelijk en de kosten vallen altijd mee.

Suzanne Kloezeman (Hattem)
05-03-2021

Zeer tevreden.

M essenburg (Harderwijk )
05-03-2021

Zeer correcte garage , met vriendelijke en zeer kundige medewerkers!

Van Olst (Hattem)
05-03-2021

Fijne garage, goede service.

Jaap Bosma
25-02-2021

Wij zijn al jaren klant bij Automobielbedrijf Ramaker B.V. altijd naar volle tevredenheid.

Dhr. Jaap Kollen (Hattem)
16-02-2021

Je wordt netjes en correct behandeld, super team.

A Viering (Zwolle )
11-02-2021

Super geholpen en volgens afspraak.

Hoven jan van der (Zwolle)
04-02-2021

Een correcte eerlijk bedrijf, met een goede service. Nette behandeling aan balie.

Johan Sellis (Heerde)
29-01-2021

Is nog een vakbekwame garageman van de oude stempel. De klant is nummer 1. Baas zelf en personeel weten dat en dat geeft een prettige sfeer als je vragen of kleine probleempjes hebt. Ik kom er graag.

Jan Pot (Zwolle)
29-01-2021

Een corrette ontvangst door de receptie en behulpzaam bij vragen, vriendelijk bij ontvangst.

dhr H.Mulder (Emst)
25-01-2021

Vriendelijk. Betrouwbaar. Goede service

Els (Hattem)
21-01-2021

Goed geholpen. En personeel erg vriendelijk.

Van diepen (Wezep )
21-01-2021

Vriendelijk en deskundige desk en kundige en betrouwbare werkplaats. Wat kan een mens zich meer wensen van een dealer.

Anton Gales (Heerde)
14-01-2021

Zeer goed klantvriendelijk niet opdringerig, voelt direct goed.

Dirl Scholten (Wezep)
14-01-2021

Goede uitleg.

Haaxman (Wezep)
11-01-2021

Vriendelijk en professioneel.

D. Hulleman (Kampen)
07-01-2021

Zeer goed geholpen en klantvriendelijk.

Mevr. Essenburg- Kwakkel (Hattemerbroek)
04-01-2021

We zijn zeer tevreden. We zijn al jaren klant en hebben altijd Toyota gereden.

Dhr K.keijl (Hattem)
04-01-2021

Een vakkundige en vriendelijke autobedrijf.

Dhr.P.J. van Diepen
17-12-2020

Het is een top garage. Altijd klantvriendelijk, goede service. Het is nooit teveel. Topteam.

Dries van Oene (Hattem)
16-12-2020

Zeer vriendelijk maar vooral vakkundig personeel. En uiteraard top service.

Jaap van Tiel (Hattem)
10-12-2020

Prima garage waar ik al bijna 33 jaar tot volle tevredenheid klant ben. Betrouwbaar en vakkundig!

H. Oosterveen (Zwolle)
10-12-2020

Ik vindt het een goed bedrijf en netjes en schoon.

A Beekhof (Hattem )
19-11-2020

Ik zou niet anders willen, zij zijn vriendelijk, geen poespas en altijd komen zij eerlijk over.

Dhr H Bos (Zwolle)
19-11-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.