9,3
684 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Ramaker

9,3

684 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Je kunt er altijd terecht, ook zonder afspraak. Je wordt er vriendelijk behandeld. Ben al sinds 1978 klant en dat bevalt nog steeds.

Mevr W. Biesemaat.
21-06-2021

Wij hebben onze eerste auto in 1987 bij Toyota Ramaker gekocht en zijn sinds dat jaar altijd klant bij Ramaker gebleven, tot volle tevredenheid. Zowel voor onderhoud als voor andere auto's.

fam Kroes (Hattem)
11-06-2021

Prima bedrijf, vriendelijke mensen, mooie auto"s en normale prijzen.

Timmerman WJ (Zwolle )
11-06-2021

8 is een zeer behoorlijke (en verdiende) waardering en verhoogt het streven naar verbetering.

P.F. Thoma (Wezep)
11-06-2021

Goede service.

Coby Bredewold (Hattem)
11-06-2021

Zeer kundig en vriendelijk personeel, staan altijd voor mij klaar.

Bert Minkjan (Zwolle)
11-06-2021

Beste garage die ik ooit gehad heb.

Lex Tissot (Hattem)
03-06-2021

Goede service en monteurs.

j. bastiaannet (hattem)
27-05-2021

Prima , correct en vriendelijk no- nonsens bedrijf . Voelt eerlijk.

J. Vullers (Zwolle)
27-05-2021

Fijne services, zorgen goed voor mijn auto, heldere communicatie.

Mevr. Stapek
27-05-2021

Vertrouwen in deskundigheid. Vriendelijke behandeling. Uitstekende service.

Miranda Perret (Zwolle)
27-05-2021

De ontvangst is hartelijk en persoonlijk. De gevraagde storing werd adequaat opgelost tegen een zeer redelijk bedrag. Onderwijl werd ik geïnformeerd over de vorderingen. Wachtruimte is schoon en opgeruimd.

J.B.Leussink (Brummen)
21-05-2021

Een fijne garage die alles doet om de klant tevreden te houden.

F.Dellemijn (Ooster)
19-05-2021

Goed bedrijf, vriendelijk, goed in service. Behulpzaam, ook in kleine opdrachten.

Dries leusink (tharde)
14-05-2021

Professioneel vriendelijk personeel, klant is daar nog koning!

mevr. Tijink
12-05-2021

Zeer betrouwbaar, zowel dealerzelf en ook het personeel.

G Witteveen (Hattem)
30-04-2021

De beste waar ik ooit klant ben geweest.

Dhr.H.Lokhorst
28-04-2021

Goede garage met prima personeel, dat wil zeggen vanaf receptie - werkvloer - magazijn is iedereen kundig.

F Schoenman
22-04-2021

Ik ben al meer dan 50 jaar klant bij Ramaker, en word altijd netjes behandeld. Nu we ouder zijn en 2ehands rijden, zeker zo netjes als toen we nieuw reden en zowel mijn vrouw als ik in een Toyota reden. Een top garage.

G.Muller (Hattem)
21-04-2021

Ramaker is een schoolvoorbeeld van een (auto)bedrijf dat een mooie ontwikkeling achter zich heeft. Het huidige pand is gewoon een net pand en het personeel is ook top. Service is dat ook.

B. v. Oene (Hattem)
14-04-2021

Je mag overal kijken, en vragen stellen aan de monteurs in de werkplaats....geen geheimen. Ze denken mee.

Leslie van Pieterson (Zwolle)
06-04-2021

Alles keurig afgeleverd en netjes gewassen, vriendelijke behandeling.

G.Uitslag (T,Harde)
25-03-2021

Zeer laagdrempelige, toegankelijke garage met vriendelijk personeel en goede sfeer uitstralend.

Dhr. Morssink (Hattem)
24-03-2021

correcte behandeling en betrouwbaar werk.

G B Samsom (Hattem)
17-03-2021

Nog steeds een uitstekende service, ook bij pech. Geen lange wachttijden. Vriendelijke mensen. Indien gewenst door ons duidelijke uitleg. Zeer tevreden!

Ben ter Horst (Hattem)
16-03-2021

Professioneel, behulpvaardig, klantvriendelijk en de kosten vallen altijd mee.

Suzanne Kloezeman (Hattem)
05-03-2021

Zeer tevreden.

M essenburg (Harderwijk )
05-03-2021

Zeer correcte garage , met vriendelijke en zeer kundige medewerkers!

Van Olst (Hattem)
05-03-2021

Fijne garage, goede service.

Jaap Bosma
25-02-2021

Wij zijn al jaren klant bij Automobielbedrijf Ramaker B.V. altijd naar volle tevredenheid.

Dhr. Jaap Kollen (Hattem)
16-02-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.