9,3
696 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Ramaker

9,3

696 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Top garage Al vele jaren klant bij garage Ramaker, dit keer onderhoud aan mijn bus laten doen. De bus is weer als nieuw, super goed gedaan!

M. Huiberts
21-10-2021

perfecte service Bij Ramaker zijn ze deskundig, zeer vriendelijk, en ze maken bij een kleine beurt ook nog de auto schoon.

P. Spilt
15-10-2021

H.T L
14-10-2021

Top Top garage met heel prettig personeel.

JR
14-09-2021

goede service en vriendelijk personeel goede service en vriendelijk personeel

W.J. Kruisweg
10-08-2021

Service, klantvriendelijk, kwaliteit.

M.Kaal (Hattem)
15-07-2021

Ik vind de ontvangst zeer plezierig en het werk wordt zorgvuldig uitgevoerd. Ik ben al jaren klant.

Mevr. Oosterbaan
09-07-2021

Bijna 30 jaar kom ik hier met tevredenheid, vooral door de prima service en hartelijke omgang met klanten. Heb hier 3 auto's gekocht.

Dhr. A.A.M. Lis (Apeldoorn)
09-07-2021

Prima personeel, kundig.

Jan de vogel (Hattem )
09-07-2021

Correcte behandeling. Vakmensen doen wat ze zeggen. Gewoon goed.

LSE. (Markelo)
05-07-2021

Goede service en prima personeel.

Wim Kloezeman (HATTEM)
30-06-2021

Prettige klantbehandeling, vriendelijk, makkelijk een afspraak te maken. Auto wordt prima onderhouden!

G.F. Kiffers (Wapenveld)
30-06-2021

Je kunt er altijd terecht, ook zonder afspraak. Je wordt er vriendelijk behandeld. Ben al sinds 1978 klant en dat bevalt nog steeds.

Mevr W. Biesemaat.
21-06-2021

Wij hebben onze eerste auto in 1987 bij Toyota Ramaker gekocht en zijn sinds dat jaar altijd klant bij Ramaker gebleven, tot volle tevredenheid. Zowel voor onderhoud als voor andere auto's.

fam Kroes (Hattem)
11-06-2021

Prima bedrijf, vriendelijke mensen, mooie auto"s en normale prijzen.

Timmerman WJ (Zwolle )
11-06-2021

8 is een zeer behoorlijke (en verdiende) waardering en verhoogt het streven naar verbetering.

P.F. Thoma (Wezep)
11-06-2021

Goede service.

Coby Bredewold (Hattem)
11-06-2021

Zeer kundig en vriendelijk personeel, staan altijd voor mij klaar.

Bert Minkjan (Zwolle)
11-06-2021

Beste garage die ik ooit gehad heb.

Lex Tissot (Hattem)
03-06-2021

Goede service en monteurs.

j. bastiaannet (hattem)
27-05-2021

Prima , correct en vriendelijk no- nonsens bedrijf . Voelt eerlijk.

J. Vullers (Zwolle)
27-05-2021

Fijne services, zorgen goed voor mijn auto, heldere communicatie.

Mevr. Stapek
27-05-2021

Vertrouwen in deskundigheid. Vriendelijke behandeling. Uitstekende service.

Miranda Perret (Zwolle)
27-05-2021

De ontvangst is hartelijk en persoonlijk. De gevraagde storing werd adequaat opgelost tegen een zeer redelijk bedrag. Onderwijl werd ik geïnformeerd over de vorderingen. Wachtruimte is schoon en opgeruimd.

J.B.Leussink (Brummen)
21-05-2021

Een fijne garage die alles doet om de klant tevreden te houden.

F.Dellemijn (Ooster)
19-05-2021

Goed bedrijf, vriendelijk, goed in service. Behulpzaam, ook in kleine opdrachten.

Dries leusink (tharde)
14-05-2021

Professioneel vriendelijk personeel, klant is daar nog koning!

mevr. Tijink
12-05-2021

Zeer betrouwbaar, zowel dealerzelf en ook het personeel.

G Witteveen (Hattem)
30-04-2021

De beste waar ik ooit klant ben geweest.

Dhr.H.Lokhorst
28-04-2021

Goede garage met prima personeel, dat wil zeggen vanaf receptie - werkvloer - magazijn is iedereen kundig.

F Schoenman
22-04-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.