9,3
627 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Ramaker

9,3

627 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Altijd goede service, al 4 jaar klant en nooit gedoe met de auto, top!

L M (Zwolle)
19-10-2020

Alles zo als moet, geen verborgen kosten, aardig personeel.

G jansen (Zwolle)
19-10-2020

Zeer betrouwbare dealer, komt altijd zijn afspraken na, doet niet moeilijk, zeer servicebereid, uiterst vriendelijk (geldt voor alle personeel), servicebereidheid is zeer groot etc.

Dhr. p.h.apotheker (zwolle)
19-10-2020

Betrouwbare vakkundige, professionele en klantgerichte Toyota dealer.

Dhr. W. Eghuizen
25-09-2020

Een prima garage met zeer vriendelijke medewerkers - met name dames achter de balie - waar een zeer goede kwaliteit wordt geleverd.

Dick de Fluiter (Epe)
25-09-2020

Vriendelijk personeel. Altijd behulpzaam als je langskomt om een kleinigheid te laten repareren. De service is uitstekend. Wij zijn blij met deze dealer.

Marijke Wijnen
25-09-2020

De prijsopgave van de trekhaak was veel duurder dan het andere garagebedrijf. Nieuwe banden heb ik daarom ook ergens anders laten monteren.

Klaas Breunis (Hattem)
25-09-2020

Het is gewoon een fijn bedrijf en dat is soms niet gewoon.

Gent Beekhuis (Hattem)
10-09-2020

Altijd dezelfde service en vriendelijkheid.

Jaap van Tiel (Hattem)
02-09-2020

Klantvriendelijk, alle tijd voor de klant en afspraak is afspraak.

Gertie Scholten (Wezep)
31-08-2020

Klantvriendelijk. Staan altijd klaar bij eventuele vragen en/of problemen. Bij kleine problemen direct geholpen.

Bert van Weeghel
27-08-2020

Goede garage en vriendelijk personeel. Ga er graag heen.

Mevr. A. van der Zwaan (Hattem)
24-08-2020

Sinds bijna 40 jaren mijn garage waar ik volledig tevreden ben en altijd uitstekend behandeld.

T.Doornweerd (Zwolleo)
21-08-2020

No-nonsense bedrijf waar je vriendelijk, behulpzaam en vakkundig wordt geholpen.

fam. W.Meijer (Zwolle)
10-08-2020

Goede service, vriendelijke mensen. Personeel denkt mee en toont eigen initiatief.

B. Pals
06-08-2020

Garage Ramaker is een garage waar de klant voor 100% wordt gewaardeerd. Je auto krijgt alle aandacht. Daarnaast bouw je als klant een vertrouwelijke band met de eigenaar en het personeel op. Als er iets is, krijg je direct aandacht en hulp. Garage Ramaker is de garage in onze familie en velen rijden Toyota.

Jan van Keulen (Hattem)
05-08-2020

Goede service, vriendelijk en direct.

Willy Kruisweg (Heerde)
05-08-2020

Goede service vriendelijk.

Ric wiemer (Den helder)
05-08-2020

Ramaker staat voor topservice en vakmanschap op de Noord-Veluwe. Ramaker en Toyota is probleemloos rijden.

Albert Bosman (Heerde)
04-08-2020

Goede service, klantvriendelijkheid, kennis van de auto.

M. Kaal (Hattem)
03-08-2020

Nette en duidelijke afspraken en uitvoering voor onderhoud.

Mevr. B van Diepen
03-08-2020

Nette goede garage. Nemen de tijd voor je, duidelijk in wie wat waar en waarom komen afspraken na.

L.S.Eilander (Wapenveld)
03-08-2020

Vriendelijk, behulpzaam en vakkundig. Afspraken worden nagekomen. Een gratis leenauto staat klaar. Werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd.

Remko Bot en Ellen Koot (Heerde)
31-07-2020

Betrouwbaar en vriendelijke bediening.

J.Eikelboom (Hattem)
31-07-2020

100% deskundig personeel. Ik hoef er ook maar een keer per jaar te komen.

Jan de vogel (Hattem)
26-06-2020

Het is corona-tijd. Normaal kun je met alle vragen, bij de monteur terecht. Je auto wordt correct en gewassen afgeleverd.

Dhr. K.VAN DER WORP. (Hattem.)
21-06-2020

Een vriendelijke zaak zal hem aanraden voor vrienden.

Mevr. Beek
18-06-2020

Altijd correct geholpen, hele fijne dealer.

W eijlander (Hattem)
17-06-2020

27 jaar klant, 2 nieuwe auto's en zojuist een gebruikte auto bij deze garage gekocht. Heb altijd een uitstekende band met zowel de monteurs dan wel met de eigenaar. Je bent hier geen nummer. Gedurende al deze jaren nooit problemen gehad, ook niet wat betreft het merk Toyota.. Deze is top!

Dhr. A.A.M. Lis (Apeldoorn)
11-06-2020

Het bedrijf straalt klantgerichtheid en persoonlijke benadering uit. En de rekening bevat nooit verrassende kosten. Integriteit staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf.

J,B,Leussink (Brummen)
10-06-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.