9,3
714 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Ramaker

9,3

714 beoordelingen

Filter

eerlijk en openheid altijd afspraak nagekomen nu mijn 6 nieuwe auto nog steeds tevreden alles zo als het hoort nagekomen (eerlijkheid staat voor op bij hun )

Jan uit de Bosch
08-09-2022

Toyota eigenaar
01-09-2022

Fijne garage goede monteurs en men kan overleggen met monteurs over je probleem

F. S
30-06-2022

Betrokken en loyaal. Het lijkt bijna niet meer te bestaan, maar bij Toyota Ramaker Hattem hebben ze hart voor jouw auto! Ook als je komt iets kleins of een vraag over gebruik van de auto.

Leonardo
25-06-2022

Top garage erg tevreden en pro-actief meedenkende dealer.

Kor
16-06-2022

Service bovenal een geweldig Een geweldig fijn bedrijf.

Toyota eigenaar
03-06-2022

Gewoon top.! Een fijne garage met aardige medewerkers en een acceptabele onderhoudskosten prijs.

A.A.M. L
13-05-2022

er is geen betere garage het kan niet beter

Toyota eigenaar
18-04-2022

Fantastische garage Perfecte garage, altijd correct, zoals het hoort.

R. K
31-03-2022

Voldeed aan verwachtingen. Goede service en schone auto retour.

G.G. W
03-03-2022

Goede service Vriendelijk personeel en kwaliteit en service

Toyota eigenaar
21-02-2022

Prima service Was mijn eerste bezoek en dat voelde prima vriendelijk personeel, kreeg de Yaris gewassen terug na de service beurt ;-) daar had ik niet op gerekend, helemaal top !

D. Kos
17-02-2022

H. D
03-02-2022

Je merkt de klant is koning

Toyota eigenaar
01-02-2022

Toyota Hattem oké Ik ben tevreden en service Van toyota Hattem

Aktasli
07-01-2022

prima service nvt

Toyota eigenaar
31-12-2021

Goede service en zeer behulpzaam!

H.T.H. H
08-12-2021

Top Laagdrempelig en super vriendelijk

A. B
25-11-2021

Top garage Al vele jaren klant bij garage Ramaker, dit keer onderhoud aan mijn bus laten doen. De bus is weer als nieuw, super goed gedaan!

M. Huiberts
21-10-2021

perfecte service Bij Ramaker zijn ze deskundig, zeer vriendelijk, en ze maken bij een kleine beurt ook nog de auto schoon.

P. Spilt
15-10-2021

H.T L
14-10-2021

Top Top garage met heel prettig personeel.

JR
14-09-2021

goede service en vriendelijk personeel goede service en vriendelijk personeel

W.J. Kruisweg
10-08-2021

Service, klantvriendelijk, kwaliteit.

M.Kaal (Hattem)
15-07-2021

Ik vind de ontvangst zeer plezierig en het werk wordt zorgvuldig uitgevoerd. Ik ben al jaren klant.

Mevr. Oosterbaan
09-07-2021

Bijna 30 jaar kom ik hier met tevredenheid, vooral door de prima service en hartelijke omgang met klanten. Heb hier 3 auto's gekocht.

Dhr. A.A.M. Lis (Apeldoorn)
09-07-2021

Prima personeel, kundig.

Jan de vogel (Hattem )
09-07-2021

Correcte behandeling. Vakmensen doen wat ze zeggen. Gewoon goed.

LSE. (Markelo)
05-07-2021

Goede service en prima personeel.

Wim Kloezeman (HATTEM)
30-06-2021

Prettige klantbehandeling, vriendelijk, makkelijk een afspraak te maken. Auto wordt prima onderhouden!

G.F. Kiffers (Wapenveld)
30-06-2021