9,3
650 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Ramaker

9,3

650 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Een corrette ontvangst door de receptie en behulpzaam bij vragen, vriendelijk bij ontvangst.

dhr H.Mulder (Emst)
25-01-2021

Vriendelijk. Betrouwbaar. Goede service

Els (Hattem)
21-01-2021

Goed geholpen. En personeel erg vriendelijk.

Van diepen (Wezep )
21-01-2021

Vriendelijk en deskundige desk en kundige en betrouwbare werkplaats. Wat kan een mens zich meer wensen van een dealer.

Anton Gales (Heerde)
14-01-2021

Zeer goed klantvriendelijk niet opdringerig, voelt direct goed.

Dirl Scholten (Wezep)
14-01-2021

Goede uitleg.

Haaxman (Wezep)
11-01-2021

Vriendelijk en professioneel.

D. Hulleman (Kampen)
07-01-2021

Zeer goed geholpen en klantvriendelijk.

Mevr. Essenburg- Kwakkel (Hattemerbroek)
04-01-2021

We zijn zeer tevreden. We zijn al jaren klant en hebben altijd Toyota gereden.

Dhr K.keijl (Hattem)
04-01-2021

Een vakkundige en vriendelijke autobedrijf.

Dhr.P.J. van Diepen
17-12-2020

Het is een top garage. Altijd klantvriendelijk, goede service. Het is nooit teveel. Topteam.

Dries van Oene (Hattem)
16-12-2020

Zeer vriendelijk maar vooral vakkundig personeel. En uiteraard top service.

Jaap van Tiel (Hattem)
10-12-2020

Prima garage waar ik al bijna 33 jaar tot volle tevredenheid klant ben. Betrouwbaar en vakkundig!

H. Oosterveen (Zwolle)
10-12-2020

Ik vindt het een goed bedrijf en netjes en schoon.

A Beekhof (Hattem )
19-11-2020

Ik zou niet anders willen, zij zijn vriendelijk, geen poespas en altijd komen zij eerlijk over.

Dhr H Bos (Zwolle)
19-11-2020

Sinds vele jaren is Ramaker In Hattem voor mij een geweldig betrouwbaar bedrijf. Klanten worden bijna als familie behandeld.

T. Doornweerd (Zwolle)
19-11-2020

Nette zaak, eerlijke prijzen. Prima auto's.

Timmerman WJ (Zwolle)
12-11-2020

Het personeel is altijd vriendelijk en als er wat is staan ze klaar. Uitleg en antwoorden op vragen zijn duidelijk.

mevr. I. Kwanten (Zwolle)
12-11-2020

Zeer prettige garage. We hebben er twee Toyota's in onderhoud.

Piet Meuldijk (Heerde)
09-11-2020

Een net bedrijf met perfecte service.

Henry van der Maten (IJsselmuiden)
05-11-2020

Vriendelijke mensen, goede service. Een prima automobielbedrijf dat een no-nonsensbeleid voert.

Eddy Baltes (Genemuiden)
29-10-2020

Keurig en netjes geholpen en vriendelijk personeel.

Mevr. G.Keijl-Veldwijk (Hattem)
29-10-2020

Dit is een dealer waaraan elke dealer van onverschillig welk merk zich zou moeten spiegelen.

Egbert Veltkamp (Hattem)
22-10-2020

Altijd goede service, al 4 jaar klant en nooit gedoe met de auto, top!

L M (Zwolle)
19-10-2020

Alles zo als moet, geen verborgen kosten, aardig personeel.

G jansen (Zwolle)
19-10-2020

Zeer betrouwbare dealer, komt altijd zijn afspraken na, doet niet moeilijk, zeer servicebereid, uiterst vriendelijk (geldt voor alle personeel), servicebereidheid is zeer groot etc.

Dhr. p.h.apotheker (zwolle)
19-10-2020

Betrouwbare vakkundige, professionele en klantgerichte Toyota dealer.

Dhr. W. Eghuizen
25-09-2020

Een prima garage met zeer vriendelijke medewerkers - met name dames achter de balie - waar een zeer goede kwaliteit wordt geleverd.

Dick de Fluiter (Epe)
25-09-2020

Vriendelijk personeel. Altijd behulpzaam als je langskomt om een kleinigheid te laten repareren. De service is uitstekend. Wij zijn blij met deze dealer.

Marijke Wijnen
25-09-2020

De prijsopgave van de trekhaak was veel duurder dan het andere garagebedrijf. Nieuwe banden heb ik daarom ook ergens anders laten monteren.

Klaas Breunis (Hattem)
25-09-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.