Beoordelingen Toyota Ramaker

9,3

579 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

De service is altijd prima voor elkaar. Ik word goed geholpen en het personeel is zeer vriendelijk.

B. van der Velde (Twello)
05-03-2020

Prima garage. Niet zo groot, men kent de klanten nog.

Scholte
05-03-2020

vriendelijk en vakkundig personeel. Redelijke tarieven.

G B samsom (Hattem)
26-02-2020

Het is een deskundige garage, altijd vriendelijk en behulpzaam. Oplossingsgericht en denkt mee. Hele fijne garage.

Ageeth
19-02-2020

Ik geef Toyota Ramaker in Hattem een dikke 10, omdat ze daar menselijk weten te communiceren met de klant. Onderhoud word goed gedaan en mocht er toch iets onverwachts opduiken denken ze altijd mee aan een passende (betaalbare) oplossing.

Dhr. S. Leussink (Brummen)
19-02-2020

Zeer vriendelijke en vakkundige garage/dealer. Je merkt direct dat het draait om de klant.

Dhr W. Steenbergen (Hattem)
19-02-2020

Goede ervaringen

Hetty Heldoorn (Wezep)
18-02-2020

Nette zaak

Timmerman WJ (Zwolle )
13-02-2020

Altijd zijn zij vriendelijk en behulpzaam. en een goede service.

Mulder H (Emst)
12-02-2020

Goede service, makkelijk een afspraak te maken, beschikking leenauto, altijd bericht bij onverwachte reparaties, auto netjes gewassen weer terug. TOP!!!

Jan Hoedeman (Heerde)
05-02-2020

Een Bedrijf dat vertrouwen en service uitstraalt.

Jan Renshoff (Heerde)
05-02-2020

Fijne en goede garage met vriendelijk en goed opgeleid personeel. Met een professionele uitstraling.

H.J. van der Horst (Hattem)
29-01-2020

Zeer vriendelijke mensen, goede deal gesloten met de aankoop van de nieuwe Toyoya RAV4 Dynamic. Mooie showroom en mooie werkplaats in een modern pand. Een paar medewerkers zijn naar mijn mening erg druk waardoor kleine dingetjes gauw worden vergeten zoals uitleg over het onderhoud. Er ligt wel een map met onderhoudsboek in de auto maar dat is het dan ook.

Eddy Baltes (Genemuiden)
29-01-2020

Vriendelijk, klant gericht,altijd de koffie klaar.

Gerrit Flier (Oldebroek)
22-01-2020

zeer fijn behandeld

t .a.p. kniest (hattem)
22-01-2020

De eigenaar stuurt het bedrijf zoals je dat mag verwachten.

Adema, H. (Hattem)
17-01-2020

Fijne garage. Vriendelijk personeel. Helpen je altijd direct als je onaangekondigd komt. Goede service. Je kunt altijd een auto of fiets meekrijgen bij een servicebeurt of ze brengen je met de auto naar huis. Wat je wilt!

Dieneke Gossink (Hattem)
17-01-2020

Heel goed en vriendelijk en goede hulp.

Van diepen (Wezep )
15-01-2020

Deskundige monteurs die tijd nemen om je vragen te beantwoorden en bereid zijn om mee te denken.

fam. W.Meijer (Zwolle)
15-01-2020

Balie medewerkster altijd zeer behulpzaam en zeker ook de monteurs.

Christine Mackaaij
02-01-2020

Fijne garage met prettig personeel met goede en betrouwbare service.

C. Groote (Enschede)
18-12-2019

Receptie medewerkers top monteurs top magazijnmedewerkers top dus totaal geweldig bedrijf

F.Schoenman (Wapenveld)
18-12-2019

Zeer goede service. Fijn personeel en altijd tijd voor het beantwoorden van vragen. Duidelijke uitleg van de auto gehad. Kortom.. de Dealer voor ons.

Hulshof (Hattem)
13-12-2019

De ontvangst is prettig, je kunt zelfs een bakje koffie nemen voor je weer weggaat. De werkzaamheden worden in een afgesproken tijd gedaan. Niks aan te merken.

H. Wildenberg (Elburg)
03-12-2019

komen afspraken goed na, en geeft goede service

G. Liefers
03-12-2019

Vlotte afspraak,correcte afwerking

K. Feenstra (Wezep)
27-11-2019

Klantvriendelijk en kundig.

Ton van Doorn (Hattem)
27-11-2019

Om dat ik het een hele fijne garage vind ze staan al tijd voor je klaar ook als je vragen hebt en voor een praatje

A Beekhof (Hattem )
22-11-2019

Prima dealer, uitstekende service, en vriendelijk personeel

Chris (Oldebroek)
19-11-2019

Fijn geholpen bij het vinden van een nieuwe auto. Prettig contact en goede uitleg van offerte tm aflevering.

Fam. Visserman (Genemuiden)
19-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.