9,4
741 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Ramaker

9,4

741 beoordelingen

Filter

Geen betere Toyota garage en dealer dan Ramakerin Hattem. Goede en snelle service. Zeer vriendelijk personeel en denken met je mee.

Fam. Konkelaar
04-01-2024

Goed verzorgend bedrijf tevreden

JGoosen
17-12-2023

Meedenken, repareren in plaats van vervangen Voor de APK moest een koplamp worden vastgezet. Dat is, na overleg, gedaan door te lijmen, zodat een nieuw onderdeel niet nodig was. Een paar weken eerder deed de startmotor het niet meer. De koolborstels zijn vervangen, waardoor een nieuwe startmotor niet nodig was.

G. Vermeulen
04-12-2023

Goeie service. Ik ben goed tevreden of de service en personeel zeker.

Ramaker
17-11-2023

Behulpzaam en Klantvriendelijk! Top service gehad tijdens me onderhoud ik kom zeker terug!

Toyota eigenaar
10-11-2023

A.R. W
09-11-2023

Heel vriendelijk en eerlijk Prettig informele benadering. Eerlijk over werkzaamheden en denken efficiƫnt mee naar goedkope en duurzame oplossingen.

L. M
26-10-2023

Een modern bedrijf met de service. Van Vroeger ! Fijne garage om de auto in onderhoud te houden !

J. L
21-09-2023

Zeer goede service Ik ben zeer tevreden met de benadering van klanten bij de firma Ramakers

S. V
09-08-2023

Goede service, laagdrempelig Al jaren erg tevreden, korte lijntjes, goede service

Toyota eigenaar
03-08-2023

Goede service en aardig personeel !!

N. R
13-07-2023

Prima service en duidelijkheid.

Toyota eigenaar
04-07-2023

Gewoon goed!

Toyota eigenaar
29-06-2023

Goede garage Goede en kundige monteurs die je ook nog kunt spreken als je wat wilt aangeven wat de problemen zijn.

F. S
29-06-2023

Hallo hier al jaren een Toyota rijder . met TROST mijn eerst auto jaren geleden bij Toyota Ramaker te Hattem gekocht .nu al jaren vaste klant inmiddels zesde met veel rij plezier .dat wil al genoeg zeggen .

Jan uit de Bosch
22-06-2023

Betrouwbaarheid en goede service. APK en groot onderhoud op 1 dag afgehandeld. Kreeg leenauto mee. Duidelijke factuur. Geen problemen.

W.A.V.
16-06-2023

Goede service Ik ben erg tevreden over de manier waarop de dealer begrip had voor mijn situatie en mij ter wille was.

Toyota eigenaar
15-06-2023

Gewoon een fijne garage.! Al meer dan 30 jaar ben ik uiterst tevreden met deze garage, zowel met de (nieuwe) auto's die ik heb gekocht dan wel betreffende de contacten met deze mensen en het totale pakket aan onderhoudsbeurten. In 30 jaar nog nooit een reparatie gehad dus voor mij is Toyota TOP..!!

A.A.M. Lis
09-06-2023

Vakbekwame dealer. Heldere communicatie. Gratis leenauto. Na de beurt is de auto gewassen, top!

Martijn J
29-04-2023

Toyota eigenaar
20-04-2023

Staan altijd klaar als er wat is,maar dat is bij Toyota bijna nooitnodig

J. V
21-02-2023

Uitstekende Service Ik ben erg tevreden met Toyota Ramaker, ze zijn altijd erg behulpzaam en denken mee. Ik heb altijd het idee dat ze het beste willen voor mijn auto en mij.

Lianne
11-02-2023

Goed verzorgend bedrijf Ik ben tevreden met de dealer.

Toyota eigenaar
26-01-2023

Uitstekende garage Zeer tevreden na grote onderhoudsbeurt. Ook tussendoor helpen de monteurs direct met bijvoorbeeld een lamp vervangen.

W.J. M
06-01-2023

Fijne garage Zeer betrouwbaar en goed. Prima medewerkers en monteurs

Toyota eigenaar
15-12-2022

Goede service! Prima service!

G.G. W
20-10-2022

Echt top zaak, Mooie zaak, waar je gerust kan wachten op je auto beurt. Koffie / thee kan je pakken, internet gebruik ed

C.G. V
13-10-2022

eerlijk en openheid altijd afspraak nagekomen nu mijn 6 nieuwe auto nog steeds tevreden alles zo als het hoort nagekomen (eerlijkheid staat voor op bij hun )

Jan uit de Bosch
08-09-2022

Toyota eigenaar
01-09-2022

Fijne garage goede monteurs en men kan overleggen met monteurs over je probleem

F. S
30-06-2022