Beoordelingen Toyota Ramaker

9,3

556 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

De ontvangst is prettig, je kunt zelfs een bakje koffie nemen voor je weer weggaat. De werkzaamheden worden in een afgesproken tijd gedaan. Niks aan te merken.

H. Wildenberg (Elburg)
03-12-2019

komen afspraken goed na, en geeft goede service

G. Liefers
03-12-2019

Vlotte afspraak,correcte afwerking

K. Feenstra (Wezep)
27-11-2019

Klantvriendelijk en kundig.

Ton van Doorn (Hattem)
27-11-2019

Om dat ik het een hele fijne garage vind ze staan al tijd voor je klaar ook als je vragen hebt en voor een praatje

A Beekhof (Hattem )
22-11-2019

Prima dealer, uitstekende service, en vriendelijk personeel

Chris (Oldebroek)
19-11-2019

Fijn geholpen bij het vinden van een nieuwe auto. Prettig contact en goede uitleg van offerte tm aflevering.

Fam. Visserman (Genemuiden)
19-11-2019

Anders gezegd: betrouwbaarheid en veiligheid, vind je bij Ramaker altijd.

Freek Vogelzang (Hattem)
07-11-2019

Wil je een Toyota dan moet je hier zijn, nieuw of tweedehands je krijgt hier een behandeling uit de kunst, geweldig en het personeel is geweldig echt de moeite waard om hier je auto onder te brengen.

G. Hoogers (HATTEM)
07-11-2019

Goede garage.

nico bosscha
05-11-2019

Geen poespas en alles volgens de afspraak behandeld. Medewerkster aan de balie goed geinformeerd over het onderhoud van mijn auto.

PJ van Diepen
29-10-2019

Uitstekende service. Deskundige en vriendelijke verkopers en dito monteurs/receptionisten. Mooie en schone showroom en werkplaats. Directie en medewerkers weten waarover ze praten en stralen dat ook uit.

Egbert Veltkamp (Hattem)
28-10-2019

goede uitstraling vriendelijke mensen

gerrit jan de vogel (wezep)
18-10-2019

Bij Ramaker werken uiterst vriendelijke mensen en de garage levert vlot en deskundig alle nodige service. Bij een servicebeurt is alternatief vervoer beschikbaar (fiets of auto) , wat heel prettig is. Een fijne dealer!

Piet Spilt (Wezep)
11-10-2019

Goede klantbehandeling.

Winkel (Hattem)
09-10-2019

Ik heb alle vertrouwen in het personeel en ze adviseren mij altijd naar wens. Na de reparatie wordt de auto gewassen en uitgezogen. Dit is een prima service.

R. Seegers (Hattem)
26-09-2019

Heb het gevoel dat het eerlijke hardwerkende mensen zijn en dat ze je niet besodemieteren.

Derksen (Hattem)
26-09-2019

Uitstekende service. Menselijke benadering. Werk wordt prima uitgevoerd. Mooie showroom. Schone werkplaats. Vriendelijke monteurs.

F . Dijs (Heerde)
24-09-2019

Goede service, duidelijke afspraken, prijsopgave vooraf, onderhoud goed uitgevoerd, vriendelijke mensen, goed georganiseerde en nette werkplaats.

Dhr. van Tongeren (Zwolle)
24-09-2019

Ze helpen je direct moest wat vragen over een lampje dat branden

W eijlander (Hattem)
06-09-2019

Goede service, altijd vriendelijk!

E. Karssing (Hattem)
03-09-2019

goede service, vriendelijke mensen, goede aflevering van de auto, jammer dat de VERSO uit de productie is genomen, het is eenfijne auto om in te rijden, veel ruimte en.... een hoogzitter.

Willy Kruisweg (Heerde)
23-08-2019

Altijd correcte vriendelijke benadering

Bert Mossing Holsteijn (Epe)
21-08-2019

Alles dik voor elkaar. Betrouwbaar, zeer vriendelijk en deskundig.

Dick de Fluiter (Epe)
14-08-2019

Ik ben tot op heden van drie generaties Ramaker klant geweest. Nooit klachten gehad over wat dan ook. Het personeel is zeer trouw aan de familie Ramaker. De garage chef heeft onlangs zijn 40 jarig jubileum gevierd. Met zijn allen zijn zij zeer betrouwbaar en denken met klant mee. Daar mag Toyota best trots op zijn.

Jan van Keulen (Hattem)
14-08-2019

Goede service, duidelijke uitleg wat er is gedaan aan de auto.

Klaas de Lage (Zwolle)
09-08-2019

vakkundig, alle tijd voor de klant, inleven in de klant, niet te groot, dus "ons kent ons"het is altijd fijn om er te komen.afspraak is afspraak, nooit geen verrassingen cq gedoe, gewoon top

Gertie Scholten (Wezep)
07-08-2019

Zeer goede dealer, uitstekende service en komt altijd de afspraken na. Er wordt altijd tijd vrijgemaakt als er tussendoor iets is wat weinig tijd kost. Iedereen is zeer klantvriendelijk.

Pieter Apotheker (Zwolle)
02-08-2019

De beste garage met de beste mensen die ik ooit heb gehad.

T. Doornweerd (Zwolle)
31-07-2019

Altijd na tevredenheid geholpen, heldere service voor goede prijs

Jonker (Zwolle)
31-07-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.