9,3
710 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Ramaker

9,3

710 beoordelingen

Filter

Het totaal plaatje is zoals het moet zijn. Goede en zeer nette overzichtelijke showroom en nette schone werkplaats. Het personeel is vriendelijk en zijn goed herkenbaar omdat deze ook gekleed zijn in kleding met de merknaam en de naam van de dealer. Prima ontvangst, prettige personen in omgang en in woord. Goede voorlichting, en uitleg, tijdens het oriëntatie gesprek. Dit geld ook bij de aankoop als bij aflevering. Als koper zou ik deze garage zeker aan mijn familie en bekenden adviseren.

H.J van der Horst (Hattem)
23-07-2014

Ze bieden goede service.

Anoniem
22-07-2014

Altijd tijd voor de klant

B.Groeneveld (Hattem)
22-07-2014

Klantgerichtheid en nononsen

Anoniem
21-07-2014

zeer servicegericht en doet wat hij belooft.

Anoniem
16-07-2014

Vertrouwd, eigen, persoonlijke behandeling/contact. Prima!

Anoniem
10-07-2014

omdat ik niets verkeerds kan bedenken

Anoniem
10-07-2014

Klantgericht, persoonlijk, transparant, flexibel. We hebben bewust voor deze kleinere dealer gekozen. Wij komen hier slechts 1 x per jaar en zijn niet klantnummer x, maar de mensen met die RAV4.

J.B.Leussink (Brummen)
09-07-2014

Perfecte Service en vriendelijk personeel

Anoniem
09-07-2014

Geen overleg over extra kosten

Anoniem
09-07-2014

Voor zover ik kan beoordelen is het personeel deskundig en bekwaam

Anoniem
09-07-2014

Ben geheel tevreden met Toyota Ramaker.

Bram & Hilly Ploeg (Apeldoorn)
08-07-2014

Prettig en vaktechnisch correct personeel.

Anoniem
08-07-2014

Rademaker uit Hattem is onze dealer. Hij en zijn crew hebben een topbedrijf. Ze zijn vakbekwaam, professioneel en geweldig vriendelijk. Ze kennen hun klanten. Het is een eer bij hun garage te mogen zijn.

A. Riezebos ('t Loo)
08-07-2014

de dealer is betrouwbaar, klantvriendelijk en word altijd netjes en professioneel geholpen.

Anoniem
08-07-2014

De garage heeft gewoon gedaan waar ze vorstelijk voor betaald zijn, dat vind ik niet bijzonder. Daarnaast hoort er bij aflevering van de beurt een formulier afgegeven te worden waarbij bijv. staat wat de profielen van de banden zijn en de vorst bestendig heid. Ook zijn de remschijven al vernieuwd bij 91000 km en dat vind ik erg vroeg.

Anoniem
07-07-2014

vriendelijke benadering

Anoniem
26-06-2014

direct klaar staan, hulpvaardig, net zo lang zoeken naar oplossing tot probleem verholpen is.

Anoniem
26-06-2014

Betrouwbare en goede garage. Geen poespas en ze doen wat nodig is.

Anoniem
26-06-2014

Sfeer was rustig, men was vriendelijk,de garage was erg schoon en opgeruimd. In de wachtruimte was zelfs een iPad voor de klanten. Monteur zeer correct en toonde mij de vervuilde aircofilter die was vervangen.

Cees Wittekoek (Vaassen)
12-06-2014