9,4
742 beoordelingen
Terug naar overzicht
Toyota-klantvriendelijkste-automotive-bedrijf-2024-vooraanzicht-2-dames-in-auto

Toyota scoort met klanttevredenheid

Publieksprijs op basis van onafhankelijk marktonderzoek

Ieder jaar voert MarketResponse een onafhankelijk marktonderzoek uit onder Nederlandse consumenten, om zo te ontdekken welke bedrijven en organisaties het best scoren op het gebied van klanttevredenheid. Ook dit jaar gooit Toyota met een top 3-notering weer hoge ogen.

Onafhankelijk klantonderzoek

Marktonderzoeksbureau MarketResponse onderzoekt al zeventien jaar lang de klanttevredenheid van Nederlandse consumenten, aan de hand van recensies over grote bedrijven en organisaties. Het is een onafhankelijk, continu en online onderzoek waaraan deze bedrijven automatisch meedoen. De consumenten laten hun recensies op eigen initiatief achter en bedrijven kunnen geen enkele invloed uitoefenen op de uitslag. Ook is er geen vakjury. Het gaat dus volledig om echte meningen van echte klanten.

V3_Logo-Toyota-klantvriendelijkste-automotive-bedrijf-2024-MarketResponse
Hoge noteringen voor Toyota

In 2022 werd voor het eerst een aparte categorie voor de automotive-branche aan het onderzoek toegevoegd. Daarin was Toyota de nummer 1 in 2022 en 2023 en ook dit jaar behoort Toyota bij de allerbeste automotive-bedrijven met een tweede plaats. Maar niet alleen onder de automotive-bedrijven scoort Toyota goed, ook overall staat Toyota hoog genoteerd: gedeelde zesde. Een prachtig resultaat.

Grote trots

Bij Toyota zijn wij natuurlijk ontzettend trots om voor het derde jaar op rij hoog in de top 3 te eindigen. We bedanken al onze klanten voor hun waardering. Ook bedanken we onze werknemers en partners voor de goede service die zij onze klanten hebben gegeven. We zullen er alles aan doen om dit vast te houden en streven uiteraard weer naar een eerste plaats voor volgend jaar.

Inschrijven Toyota nieuwsbrief